skip to Main Content

Есенното издание на “Нестле за Живей активно! Град 2022“ в район „Лозенец“

Първото вечерно издание на „Нестле за Живей Активно! Град 2022“, което се провежда под мотото „Активни ден и нощ“, си поставя за цел да превърне датата 18-ти септември в истински празник на движението и активния начин на живот.

От 5 различни лъча в центъра на София, ще тръгнат атрактивни шествия към централната сцена на събитието пред НДК. Идеята е всеки да може да избере как да се присъедини по най-забавния за него начин – пеша, с тичане, танцувайки, с детска количка, на колело, тротинетка или скейт, сам или в компанията на деца, приятели, семейство и домашни любимци – единственото задължително условие е да са забавлява активно и заедно с останалите.

Администрацията на район „Лозенец“ също се присъединява към инициативата и кани жителите и гостите на района да се присъединят към събитието пред НДК танцувайки. На 18 септември 2022 г. от 18:30 ч., в градина „Баня Лозенец“ (Банската градина), на ъгъла на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Черни връх“, Район „Лозенец“ ще е домакин на събитието „Танцувай и живей активно с ТС „Фалмис““, където включилите се ще имат възможност да се насладят на изпълнението, както и да научат основни движения от българските, банатските, полските и унгарските танци.

#живейактивно#нестлезаживейактино#liveactively#liveactivelydayandnight#BEACTIVE

Back To Top