skip to Main Content

Проект на район „Лозенец” за изграждане на детска площадка в долната част на кв. „Лозенец”, в т.нар. “градинка на IV-то районно”, реализиран с подкрепата на социално отговорните ни частни партньори . Това е едно от предпочитаните места за отдих и игра на деца в района, поради сравнително голямата площ на която се разполага и лесният достъп от всички краища на тази част на квартала.

IMG_8802

 

Проект на район „Лозенец” за изграждане на детска площадка в горната част на кв. „Лозенец”, реализиран с подкрепата на социално отговорните ни частни партньори .Основните ползватели са деца от 3 до 7 г., както и техните родители, баби и дядовци, тъй като освен детски съоръжения и настилка, детската площадка беше оборудвана и с нова паркова мебел, което я превърна в едно предпочитано място за отдих.

unnamed

 

Проект на район „Лозенец” за изграждане на детска площадка на територията на Софийската зоологическа градина, реализиран с подкрепата на социално отговорните ни частни партньори. Това е една изключително ценна придобивка за гостите на зоопарка, но най-големите и ползватели са децата на кв. „Витоша – ВЕЦ Симеоново”, който е разположен в непосредствена близост.

images (2)

Проект на район „Лозенец”, създаден по инициатива на гражданите, за монтиране на система за безопасно пресичане на седем пешеходни пътеки, реализиран с подкрепата на социално отговорните ни частни партньори. Местата, които бяха допълнително обезопасени, чрез светлинна сигнализация, се намират в близост до училища и детски градини и основните им ползватели са децата на район „Лозенец”, опазването на живота и здравето на които е една от най-важните ни грижи!

Дж. Баучер Св. гора - Copy

“Доброволчеството – доброто в нас” – 2014 г.

От месец Април 2013 г. функционира първата „умна” пешеходна пътека в район „Лозенец”

Back To Top