skip to Main Content

Децата от „Детска лятна Арт академия „Лозенец” с призив към лозенчани за своя благотворителна кампания:

Скъпи съкварталци,
Ние, учениците от „Детска лятна Арт академия „Лозенец”, с подкрепата на нашата преподавателка – художничката Диана Ставрева – Верталер, и на нашите родители и приятели, провеждаме благотворителна кампания в помощ на възрастна съкварталка, която няма пенсия и живее без никакви доходи. Възпитавани сме, че всеки може да се окаже в положение на нужда и наш дълг, като част от обществото е да протегнем ръка и да помогнем с каквото и както можем.

От „Клуба на пенсионера и инвалида“ научихме за тежката съдба на г-жа Герта Калчева и не можем да останем безучастни. За това организираме дарителската кампания. Който желае да дари хранителни продукти или пари за лекарства, може да го направи в „Клуба на пенсионера и инвалида“ до IV РПУ. Можете да дарите средства и по банкова сметка в ОББ – клон „Римската стена“ : BG58UBBS80024048940040 – Герта Калчева.

Изработихме специални касички за набиране на средства, които са поставени във фотостудиото на бул.“Христо Смирненски“№16 /намира се до Римската стена, между сладкарница „Пчела“ и клона на ОББ/, както и в новата сладкарница до Паспортна служба на IV РПУ.

Благодарим на всички, които вече помогнаха и на всички, които ще отворят сърцата си за нашата кауза!

Back To Top