skip to Main Content
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Започва младежкият фестивал „Моята София. Младите с каузи“

11.08.2023 @ 17:00 - 12.08.2023 @ 20:00

Фестивалът на модерния млад градски човек поставя под светлините на прожекторите и  кампании с кауза, като инициативата за осиновяване на животни „БезДОМен или ДОМашен? Ключът е в теб!“,  атрактивни симулации за превенция употребата на алкохол и наркотични вещества на Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите към Столична община. През 2023 г. в програмата на фестивала водещо място заема превенцията и ранно диагностициране на рака на кожата, ХИВ и СПИН, както и подкрепа на хора с интелектуални затруднения.

Програмата, насочена към младите хора в София, техните приятели и семейства, предвижда музика на живо, кино под открито небе, уроци по суинг, арт работилници, ателиета и др.

Щандове с книги, произведения на млади артисти, уъркшопи, консултации за здравословен начин на живот ще радват посетителите на инициативата.

Събитието се организира от Столична община, в партньорство с Инфонет медия, Международната организация за защита на животните ЧЕТИРИ ЛАПИ, Animal Rescue Sofia, ОП Екоравновесие, ПИЦ – София, фондация „Светът на Мария“, Столична библиотека, Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве.

Вход свобден! Запвядайте!

ПРОГРАМА

Programa

Детайли

Начало:
11.08.2023 @ 17:00
Край:
12.08.2023 @ 20:00
View Event Website

Организатор

Столична община

Място

Кино Кабана
Пл. „България“ (Парк при НДК)
гр. СОФИЯ (1000), общ. СТОЛИЧНА, обл. СОФИЯ (СТОЛИЦА), София България
+ Google Map
Back To Top