skip to Main Content

ЦЕРЕМОНИЯ ПО НАГРАЖДАВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В УЧЕНИЧЕСКИТЕ ИГРИ 2015/2016 Г., РАЙОН ”ЛОЗЕНЕЦ”

На 17.05.2016 г. 35 СОУ „Добри Войников” стана домакин на ежегодното награждаване на победителите от първия етап на Ученическите игри 2015/2016 г. на район „Лозенец“.

На тържеството в актовата зала на училището бяха връчени купи на класираните на призови места отбори по футбол, баскетбол, волейбол, хандбал, тенис на маса и шахмат от района. Церемонията бе посветена и на 17 май – Национален ден на спорта, професионален празник на работещите в сферата на физическото възпитание и спорт. Наградени бяха учениците от училища на територията на район ”Лозенец” от 5 до 12 клас за 1, 2 и 3 място. През учебната 2015/2016 година в Районното първенство на Лозенец се включиха представителните отбори от 10 училища, взеха участие 89 отбора и бяха обхванати 788 ученици от три възрастови групи.
На официалната церемония присъстваха г-н Любомир Дреков, кмет на район ”Лозенец”, г-н Хрисимир Русев, зам.- кмет на район ”Лозенец”, г-жа Рени Дренкова, началник отдел „Образование, култура, спорт и социални дейности”, директори, учители и ученици.
Поздрав към класиралите се отбори, техните преподаватели и директорите отправиха децата от ЦДГ № 19 ”Света София”.
Специална награда за феърплей се присъди на отбора на момчетата от 11-12 клас от НФСГ и на техния ръководител г-жа Станимира Златкова, а купата за комплексно класиране тази година получи СГСАГ ”Христо Ботев”.

Честито на всички наградени и успех на отборите, класирали се за участие във финалните републикански състезания от Ученически игри 2015/2016 г.!

Back To Top